Новини

Авторизація
05.04.2021

ВІТАЄМО ЧЛЕНА УВЕА - ЮРИДИЧНУ ФІРМУ EVERLEGAL З ВІДКРИТТЯМ НАПРЯМКУ СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Мета будь-якої сучасної компанії, наряду з удосконаленням автоматизації процесів та впровадженням технологій у роботу, розуміти свою відповідальність перед суспільством та майбутнім поколінням. Сьогодні економічна та екологічна свідомість торкається кожного з нас, виникає потреба у залученні відповідального бізнесу до утримання еколого-економічного та соціального балансу.

До когорти таких компаній долучається юридична фірма EVERLEGAL, основою цінностей якої є екологічна свідомість. EVERLEGAL відкриває напрямок сталого розвитку, в основу якого закладено - постійний вклад у сталий розвиток через розумне використання та переробку обмежених ресурсів та юридичну підтримку проєктів, що сприяють вирішенню екологічних проблем. 

Для розвитку напрямку у EVERLEGAL зібрали професійну команду юристів на чолі з керівними партнерами – Євгенієм Дейнеко та Андрієм Оленюком. Команда розділила діяльність напрямку на три розділи: сталий бізнес та сталий менеджмент, сталий розвиток та клієнти, сталий розвиток та проєкти.

Як відповідальний бізнес, компанія вже взяла на себе конкретні зобов'язання: скоротити використання електроенергії, пластику, паперу та зменшити свій вуглецевий слід до 2025 року. 

  • В рамках напрямку EVERLEGAL посилює свою діяльність у секторах відновлюваної енергетики та екології, та активно підтримує «зелені» ініціативи й екологічні проєкти, таким чином, вносячи вклад у досягнення 6, 7 та 13 глобальних цілей сталого розвитку, визначених ООН у 2015 році. 
  • EVERLEGAL долучається до різних глобальних організацій та проєктів, й впроваджує свої «сталі» ініціативи, серед яких – створення першої в Україні платформи для інвестицій у зелені проєкти GetMarket.
  • Окрім того, команда EVERLEGAL зосереджена на покращенні нормативно-правового середовища в секторі сталого розвитку. Компанія долучається до підготовки і складання законопроєктів в секторі. 

Також команда юристів EVERLEGAL надає юридичну підтримку компаніям та організаціям щодо різних викликів у питаннях сталого розвитку.

Більш детально про напрямок сталого розвитку в EVERLEGAL ви можете переглянути за ПОСИЛАННЯМ: https://everlegal.ua/stalyy-rozvytok