Новини

Авторизація
29.09.2018

РУСЛАНА ПРИЗНАЧЕНА ГЛОБАЛЬНИМ АМБАСАДОРОМ ВІДНОВЛЮВАНОЇ ЕНЕРГІЇ В СВІТІ

28 вересня 2018 року в Гамбурзі, в рамках Глобального саміту з вітроенергетики 2018 (Global Wind Summit 2018) Руслану Лижичко, народну артистку України, переможцю конкурсу Євробачення, офіційно проголошено Глобальним Амбасадором відновлюваної енергії в світі. Відповідний сертифікат ініціативи Global 100% RE їй було вручено Стефаном Гзюнгером, генеральним секретарем Всесвітньої вітроенергетичної асоціації, членом виконавчого комітету платформи Global 100%RE. На церемонії вручення Руслані Сертифікату зі своїми промовами виступили Ханс-Йозеф Фелль, президент Energy Watch Group, лауреат премії LUI Che Woo Prize, Андрій Конеченков, Віце-президент Всесвітньої вітроенергетичної асоціації, голова правління Української вітроенергетичної асоціації, Карло Райкер, виконавчий директор Німецької вітроенергетичної асоціації.

В свою чергу Руслана пообіцяла, що займатиметься питанням переходу людства на 100% відновлюваних джерел енергії 24/7. “Я зроблю все, що від мене залежатиме, щоби це сталося якомога швидше, - акцентувала Руслана. - Моя місія як Амбасадора – зробити відновлювану енергію найбільш популярною енергією у світі. І я знаю, як це зробити за допомогою свого голосу. У мене є програма і план дій. Я хочу зробити Енергію Сонця, Енергію Вітру, Енергію Гідро та Геотермальну Енергію, Біогаз та інші джерела чистої відновлюваної енергії найбільш популярними. Як Енергію Миру, що здатна зупинити нескінчені війни, корупцію на енергоресурсах та стару енергосистему Нафти-Газу-Вугілля-Атому, як таку, що знищує Планету, висмоктуючи її ресурси незворотньо, не відновлюючи землі, які спустошені назавжди”.

Після офіційної церемонії проголошення Руслани глобальним Амбасадором Відновлюваної Енергії в світі, співачка презентувала свій новий музичний проект “Дика енергія” на підтримку розвитку ВДЕ в усьому світі.

Концерт відбувся завдяки активної участі команди Руслани, Всесвітній вітроенергетичній асоціації та фінансової підтримки з боку УВЕА, Вітряних парків України, Групи Віндкрафт, Еко-Оптіми і МХП.